To Hell and back

30 juni 2016 var vi återigen på väg till Heidi och alla släktingar på Pugbully. Redan förra sommaren hade vi planerat att para Rosa med Junior och när vi bestämde att vi skulle åka fanns en liten förhoppning om att hon skulle ha börjat löpa lagom till resan, men så blev det naturligtvis inte

Elton John på Sverresborg Arena

Att Rosa inte börjat löpa ändrade ingenting. Heidi hade ordnat biljetter till Elton John, på Sverresborg Arena. Sverresborg är ett fantastiskt friluftsmuseum i Trondheim så konserten var inte bara bra utan hölls i en svåröverträffad miljö, ett minne för livet.

Självfallet hann vi med att äta på Kortmanns Lysfabrikk

To Hell and back

Hell ligger i Trondheim, nära flygplatsen. Vi åkte dit (och tillbaka) med Rosa och Junior.

Mormor Hippy snart 12 år

Vi passade på att ta lite fina bilder på Persikans underbara mormor Hippy som snart skulle fylla 12 år. En underbar mopsdam som Persikan blir mer och mer lik i temperamentet för varje år som går. Underbara Hippy

Sightseeing i Trondheim

Vi hann även med sightseeing i vackra Trondheim denna gång.

Tack för denna gången Heidi, vi är snart tillbaka 🙂

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under

1 comment on “To Hell and backAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.