Skogspromenad

Första inlägget handlar om något vi verkligen älskar och det är skogspromenader. Vi har ett stort härligt Natura 2000-område alldeles i närheten av där vi bor och som vi vandrar i flera gånger i veckan. En av våra favoritrundor är runt en sjö och den har vi gått idag. Lite osäker på hur långt det är trots att vi går samma sträcka i princip varje dag varierar sträckan i apparna mellan 7,5 – 8,5 km, så för enkelhetens skull väljer jag 8 km. Vår runda tar 2 ½ timma att gå men kan förlängas eller förkortas alltefter behov.

Mopsarna älskar att gå i skogen och hittar ständigt nya ”godisstenar” att sätta sig på, ingen sten är för liten och till min förskräckelse är ingen sten heller för hög, så det gäller att ligga steget före ibland 🙂

#skogsmopsar #skogspromenad #mopsskog #skogen

fler bilder