Vårvackert i skogen!

Mopsarna har så bråttom så bråttom när vi kommer ut i skogen och fullkomligt rinner nerför första slänten. Strax bortanför är första lite större godisstenen så det kanske inte är så konstigt att de har bråttom.

Vi hann inte ta hela vår vanliga 8 kilometersrunda så vi svängde av över ett av de vackraste bergen i hela skogen och slutade på 5 km. Ollie poserade för sin matte Cathrine

småtjejerna hade hittat en pinne och brydde sig inte så mycket om vad någon annan höll på med

Nedanför berget fortsatte vi utforska ytterligare en del av skogen, en del som är ganska nära vår utgångspunkt och som vi tror kan bli ett bra alternativ när det blir varmare och det kanske blir fler som letar sig ut i skogen. Den delen bär mycket vittnesmål om tidigare stormar, både äldre och från i år och på sina håll ligger träden som plockepinn på marken.

Det kan bli trångt när flera mopsar ska ta sig igenom ett och samma hinder samtidigt

Andra hinder är bara att sätta lite fart och hoppa över så att öronen fladdrar av fartvinden

Det talas redan om låga grundvattennivåer och det märks inte minst i vår fina skog. För några år sedan kunde man knappt ta sig torrskodd över stockarna vid kärret och nu har vattnet sjunkit undan på bara några dagar. Det är oroväckande och vi hoppas balansen kommer återställas i vår fantastiska natur

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under