Utökad bostadsyta

Större valphage

Valparna är vakna lite längre stunder åt gången nu och har börjat leka mer med varandra. Då behöver de större utrymmen och vi ökade på valphagen med några sektioner. Nu har de även fått en egen bädd samt en ”toalett” iordningställd inne i en tygbur – vi får se om den kommer att användas så som är tänkt 🙂

 Vi hoppas på bättre väder än vad prognosen säger så att valparna även kan komma ut på tomten framåt helgen

Besök i valphagen

När hagen är större är det lättare för de andra att få plats i valphagen utan att det blir för trångt. Anitha och Ninzi fick komma in en liten stund på ett mycket uppskattat besök av valparna, som tycker att de är spännande. Rosa var med och övervakade att allt gick rätt till och tyckte nog att det var lite väl mycket med båda samtidigt.

Registrerade på SKK Hunddata

Idag blev valparna även registrerade på Hunddata, så nu är namnen helt officiella

1 comment on “Utökad bostadsytaAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Så underbara de är o så fint de har det 😍👌❤️❤️❤️