Vi har haft besök

När vi gick ringsekreterarutbildningen och presenterade vilken vilken ras vi föder upp sa Caroline, en av våra kursare – Å jag är uppväxt med mops! Det visade sig vara ett barnbarn till Harriet Svensson som hade anrika Humlans kennel. Extra kul eftersom vår stamtiks uppfödare startade sin uppfödning med mops från just Humlans. Det blev en hel del mopsprat under utbildningen.

När Rosa löpte och skulle paras tog Caroline och hennes mamma Carina med sig Rosa ner till Skåne, så de kan sägas vara medverkande till att vår te-kull kom till. Det var väldigt kul att de ville komma och hälsa på och titta på kullen. Det blev självklart väldigt mycket mopsprat och massor av valpgos. De hade med sig ett par jättefina leksaker till valparna som uppskattades väldigt mycket och som valparna och lektanterna Anitha och Cora har väldigt kul med. Att Caroline är en väldigt duktig fotograf och tog alla dessa fina bilder tackar vi extra för <3