Kombirunda i skogen

Jag testade att kombinera två, eller egentligen tre olika rundor idag och det blev en väldigt trevlig tur. Jag gick själv med bara Rosa, Ninzi och Anitha och jag måste ha traskat på ordentligt för trots att det var längre än vi brukar gå gick det snabbare. Mopsarna satt ändå och väntade på mig och tycktes säga till mig att skynda mig

Full fart nerför gamla vägen

Tjejerna hittade något spännande att lukta på och jag gick i förväg nerför den gamla vägen och det var verkligen full fart bland stenarna

Skogshinder

Lite skogshinder hoppar de över varje dag

Ny App

Har testat en ny app som heter Run-dogo som är anpassad för hundpromenader. Alla appar ger ju lite olika kilometerantal, men denna ser i varje fall ut att på kartan följa med dit vi går och har inte gått på vattnet, vilket hänt med andra appar. Den visar hur långt vi gått och hur fort samt höjdskillnader och man kan även ta fram ett foto över området vi gått i