En vecka gamla idag

Anitha och Caspers valpar har redan hunnit bli en vecka gamla. Allt går fortsatt bra och de ökar stadigt i vikt. Valparna rör sig förhållandevis mycket och ibland far de omkring som små projektiler i valplådan. Någon har till och med testat att stå upp – kanske av misstag, men det är definitivt försigkomna små krabater. Efter att ha kravlat runt är det gott med en slurk mjölk igen

Ibland blir man alldeles förälskad i små detaljer, som tjocka små ben och tassar med alldeles svart små trampdynor. Helt perfekt <3

 

Nu har Anitha vant sig såpass vid amningsbädden att hon kommer direkt om jag frågar om hon vill ha hjälp, sen somnar hon djupt. Lila blev kvar själv en stund, han var inte riktigt klar när de andra var klara

Efter amningsbädden sov valparna djupt och länge innan det var dags för nattamat. Det är så dagarna går, äta, sova städa, äta sova städa. Anitha är för övrigt superbra på att städa sina valpar. Alltid rena och fina <3

Idag har det även flyttat in nya små mopsar i kenneln – är de inte helt underbara. De är tillverkade av Iréne Jahrl, som även tillverkat andra mopsar i vår samling <3

3 comments on “En vecka gamla idagAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

 1. Ååå ❤❤ de är så gulliga!!
  Det är så spännande att följa 😍

  1. Tack 🙂
   Om du är intresserad av valp från oss får du gärna ringa eller maila och berätta mer om dig själv. Läs gärna mer under fliken ”Vår uppfödning” och ”Att bli en Westerholmare”
   Välkommen att höra av dig 🙂