Vila i frid Nicke

Fina underbara Nicke finns inte mer. Du har lämnat ett stort hål i allas våra hjärtan och saknaden är enorm. Du fattas oss alla men särskilt svårt är det naturligtvis för dina familjer i Finspång för Anna, Maria, Olle, Johanna och din kullbror Charles och storebror Dunder.

När det som inte får hända ändå händer. Nicke, Westerholmen Nicholas Lamplighter, skulle sanera tänderna och blir sederad under behandlingen. Du vaknade som du skulle och veterinären lämnar dig för att ägna sig åt andra sysslor. Det är en liten klinik med bara en veterinär utan djursjukvårdare som hjälper till. Vi vet inte vad exakt som hände, bara att du hade lämnat detta livet när din familj skulle hämta dig.

Nicke du lämnade oss alldeles för tidigt, vi älskar dig och kommer aldrig glömma dig

Nicke var balansaktens mästare. Han balanserade på allt han kunde balansera på, från staketdelar till soffryggar. Han var även snabb som attan upp på bordet om man så vände bort blicken för ett ögonblick

Mat var viktigt för Nicke och han var en mästare på att beställa på Leons. Han kunde även lura vem som helst att de inte alls hade fått middag bara en halvtimma tidigare. Även Dentastix var en favorit, som kunde serveras mer än en gång per kväll på grund av Nickes övertalningsförmåga

Cykelturer var något av det bästa Nicke visste och det var inte lätt att få upp honom när han en gång placerat sig i korgen

Utflykter var annars inte det bästa Nicke visste, han föredrog att läsa tidningen inne i stan där det fanns så mycket spännande information. Men självklart följde han med ut i skogen, det innebar ju ändå att med lite tur kunde man ta sig ett bad. Värsta utflykten var nog när han fick bli stand-in för Charles och hamnade på lydnadskurs.

Nicke och Charles har jobbat i montern på Stora Stockholm – vilken succé. Massor av folk och massor av gos

Du är så oerhört saknad Nicke. Spring fritt i mopshimlen <3