Sonja och Sigbritt i skogen

Sonja och Sigbritt älskar skogen lika mycket som resten av släkten tycks göra. Idag hade vi med småtjejerna, Anitha samt Marianne och pudlarna. Det blev full fart direkt

Den vita stenen

Anitha är ju vår stenletare #1 och det finns inte en ”bra” sten hon missar. Även pudlarna har lärt sig att hoppa upp på stenar, men om man vill ha med dem, eller, för den delen Sonja eller Sigbritt får man vara lite snabbare med kameran – de har inte förstått poserandets sköna konst

Plötsligt händer det! mor och dotter fångas på samma bild 🙂

Problemlösning

Sonja och Sigbritt var med Anitha och hoppade upp på stenen tillsammans med henne. Men de hoppade ner lika snabbt som de kom upp. Lösningen på problemet var att försöka ta sig tillbaka där det var som allra högst och allra brantast. Lilla pudelvalpen Julie blev försökte på samma sätt som mopsvalparna medan Helle löste problemet på sitt sätt och försvann därefter ut ur bild 🙂

0 comments on “Sonja och Sigbritt i skogenAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *