Planer

Äntligen har vi funnit en hane som kommer att passa vår Rosa. Under våren 2019 kommer vi att para Rosa med Izak och om allt går som beräknat är valparna förväntade i början av juni. Rosa är vår egen uppfödning från vår första kull, Gin-kullen.

Pugengens Lord Gillingham

Izak

C.I.B, SE UCH, DK UCH, SE V-16 PugEngens Lord Gillingham ”Izak”
Patella 0/0
PDE N/S

Om Izak

Vår utvalda hane är Izak, eller C.I.B, SE UCH, DK UCH, SE V-16 PugEngens Lord Gillingham som han heter i stamtavlan. Izak har de kvalitéer vi eftersöker hos en hane. Izak är pappa till ett flertal mycket fina valpar med kvalitéer vi särskilt uppskattar och har blivit mycket förtjusta i och vi tror att han kan passa vår Rosa bra.

Vi vill rikta ett stort tack till Gunilla Hirwing, Semlans kennel, och till Izaks uppfödare, Carina Radlert, Kennel Pugengens, för att vi får låna fina Izak.


Westerholmen English Spirit Rose

Rosa

SE Ch FI Ch Westerholmen English Spirit Rose ”Rosa”
Patella: 0/0
PDE: N/N

Om Rosa

Rosa är sedan tidigare mamma till fick Stjärnkullen som föddes 2016. Då fick hon 4 tikar och 2 hanar varav tre har ställts ut med mycket gott resultat, Signe är Svensk Juniorvinnare 2017 och står för svenskt championat och har vunnit 2 Nordic cert. Ninzi står för finskt championat och har vunnit CACIB, Ruth har, precis som sina systrar placerat sig som BIR. Rosa själv är svensk och finsk utställningschampion.


Länkar

Gin-kullen där Rosa är född
Stjärn-kullen, som Rosa är mamma till
Rosas egen sida
Rosas stamtavla
Izaks stamtavla


Om den förväntade kullen

Vi tror att kombinationen Izak och Rosa kan bli mycket bra och att de kan förstärka det bästa kvalitéerna hos varandra. Den beräknade inavelsgraden för kullen är låga 0,2%.


Rosa med sin tidigare kull

Rosa trivs hos sina små valpar


Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under