Fart under tassarna

Vår favoritrunda runt Kärringssjön brukar ta cirka 2 ½ timma oavsett hur vi tar till och från sjön. Det är en runda på cirka 8 km och det finns ett oändligt antal alternativa stigar att ta fram till rundan runt sjön. Idag hade vi strålande sol och 5-6 minusgrader och startade promenaden i ganska högt tempo utan att vi riktigt tänkte på det. Det var efter en ganska brant och lång uppförsbacke som vi insåg att vi hade gått fort vilket sporrade oss att fortsätta så vi gjorde hela rundan på 2 timmar och 5 minuter. Alltså mycket snabare än vanligt. Då fick vi ända backa och koppla alla hundarna för att vi mötte hästar. Hela gänget, även våra pensionärer hade fart under tassarna

Alla vattenhål hade bottenfrusit under natten, men vid ett kärr fanns det vatten så att hundarna kunde dricka

Koppeltrassel blev det på två nanosekunder när man försöker hålla i 8 mopsar samtidigt.