Nytt Champion!

Vilka fantastiska nyheter! Idag fick vi meddelande från Päivi och Risto att Anton numera även kan titulera sig Internationell och Lettisk Utställningschampion utöver alla titlar han har sedan tidigare. De deltar i en internationell dubbelutställning i Riga och Anton blev BIM för domare Andi Hudoni från Indonesien. Vi håller tummarna hårt att det ska gå bra även i morgon och önskar Päivi och Risto stort lycka till med alla sina fina mopsar

WESTERHOLMEN UNDER MY THUMB – ANTON

Ägare: Päivi Vana och Risto Nieminen

Internationell Utställningschampion – C.I.B.
Finsk Utställningschampion – FI UCH
Estnisk Utställningschampion – EE UCH
Lettisk Utställningschampion – LV UCH
Litauisk Juniorcahmpion – LT JUCH
Estnisk Juniorchampion – EE JUCH
Estländsk Vinnare 2017 – EEV-17
Årets mestvinnande mops 2018 i Finland