En ny del av skogen!

Vi har ett vidsträckt Natura 2000-område som vi går i och där vi normalt sett bara rör oss i en liten del av skogsområdet. Våra promenader brukar ändå bli 8 km och ta 2 ½ timma vilket är ganska lagom, men olika sträckor passar olika bra beroende på årstid och idag provade Cathrine och jag en ny sträcka där vi upptäckte massor av stigar att utforska. Det är så vackert i skogen nu när snön försvunnit, en riktig sagoskog med all mossa

”Alla” var med, ja alla tjejer vill säga. Brasse fick vara hemma eftersom två löper

Vackra bergshällar bevuxna med vit mossa
…och fler mysiga stigar i skogen

Vi kom så småningom tillbaka till den lilla bron, en trevlig promenad i en del av skogen vi kommer fortsätta utforska

På pricken 8 km idag

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under