Rosa hemma från Skåne

Igår åkte vi till Skänninge för att möta upp Gunilla Hirwing, som Rosa varit hos en vecka för att dejta Izak. Carmita är född i Linköping och har sedan barnsben varit mycket i just Skänninge, där även familjen haft ett sommarställe, som vi naturligtvis var tvugna att åka förbi när vi ändå var där.

Vi vill tacka Gunilla, som haft hand om Rosa nere i Skåne hela veckan. Kul att höra att Rosa och Izak fattade sådant tycke för varandra, vi hoppas det resulterar ett gäng härliga valpar. Stort tack för all hjälp <3 Läs mer om Rosa och Izak under Planer

Hungern slog till på hemvägen och eftersom vår valpköpare Anna var upptagen på annat håll blev det inget stopp på det mytomspunna Leons i Norrköping, så det spar vi till senare tillfälle. Vi stannade i stället på Nyköpingsbro – var inte så sugna egentligen efter att ha ätit någon riktigt äcklig mat på ett liknande ställe för några år sen. Döm om vår förvåning när vi fick en riktigt god Schnitzel – ok, inte i klass med de vi ätit i Tyskland eller Ungern, men riktigt riktigt god – 4½ mops av 5

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under