Rosa 5 år idag

Rosa och alla hennes syskon i Gin-kullen fyller 5 år idag. Rosa fick fira med promenad i skogen och hennes bror Charles firade sin födelsedag på Himmelska Hundar – han måste ha firat för hela kullen.

En söndag med hyfsat fint väder riskerar man att stöta på ganska mycket folk ute i skogen, men tack vare att vi hittat våra bakvägar slapp vi det. Inte där i varje fall, på några ställe där vi var tvungna att ta passera kortare sträckor på de markerade vandringslederna och mötte vi några. Det blir lite rörigt att samla ihop 9 mopsar som alla och envar är experter på att trassla in sig i såväl sig själva som varandra och den som försöker hålla i dem. Ingen vidare vacker syn.

Rosa luktar väldigt gott fortfaranda och Brasse anser sig vara Mr Luvva Luvva, så han har nog aldrig varit så pigg hela promenaden igenom tidigare. Till mopsarnas stora glädje hade isen gått på Kärringsjön. Cathrine och jag har blivit starkare på de här promenaderna och tog ”mördarbacken” på hemvägen. Den är väldigt brant, väldigt stenig och jättelång. Vi flåsade betänkligt när vi kom upp men mopsarna var ganska oberörda, då måste vi ändå ha hunnit gå minst 7 km när vi gick uppför backen. En härlig dag

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under