Tillbaka i skogen!

Efter att jag legat hemma ett par veckor med influensa kunde Cathrin och jag äntligen ta en runda i vår skog. Som vi längtat! både två- och fyrbenta 🙂  Hundarna skrek av glädje när de förstod att vi skulle till skogen över att äntligen få gå på en riktig prommis igen. Det är torrt i markerna och skulle behöva fyllas på rejält med regn, men som tur gick det att hitta lite vatten i skogen, för det är mycket godare än kranvattnet vi kånkade runt på. 

Kärringsjön, som ligger ungefär halvvägs på vår promenad var nog lite extra inbjudande idag. Det blev en hel del plask och lek

Underbar promenad. Vi var ute i nästan tre timmar och alla njöt lika mycket

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under

1 comment on “Tillbaka i skogen!Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Åhh så mysigt ni har Kicki! Jag blir riktigt avis. Tänk så härligt för mopsarna att få njuta timtal i skogen. Så härliga bilder 👍 Skönt att du är på benen igen 💟 Så bekvämt att få påminnelse på mejl när nya inlägg kommer så jag kan följa era upptåg 👍