Tur med vädret

Vi hade verkligen tur med vädret idag. Det regnade när vi åkte hemifrån och hann sluta på de tre minutrar det tar att köra till parkeringen vid skogen. Jag hade glömt min regnjacka så det var väldigt skönt att det hann sluta regna. Det var ganska så kyligt i luften och fuktigt efter regnet och doftade helt gudomligt i skogen.

Vi har börjat hitta så bra på de nya stigarna vi utforskat att vi testade en annan väg än den vanliga för att ta oss till Kärringsjön. Till mopsarnas stora glädje passerade vi då ett stort fält där de kunde springa och leka

Vi har väldigt skiftande natur i skogen men nästan överallt är det mycket stenar och rötter där vi går. Det är väldigt nyttigt för mopsarna att få lyfta på tassarna och lära sig att parera det ojämna, men mjuka underlaget

När vi kom fram till sjön var det ett väldans liv. En skolklass hade utflykt och med massor av barn som sprang omkring och lekte och lät. Mopsarna såg nästan ut som att de hade lust att simma över till andra sidan för att få vara med barnen

Dagens promenad slutade som det brukar på 8 km, så vår nya väg var ingen genväg, bara lite annorlunda. Turen med vädret fortsatte hela promendaden, ibland tittade solen fram men vi slapp allt regn. I bilden hem började det igen. Det var bara uppehåll de där timmarna vi var i skogen.

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under