Smutsiga mopsar!

Cathrins valpar har precis hunnit bli 5 månader och fick förja med idag igen. Sista dagen för lilla Trinity som flyttar till sin familj i morgon men Peg blir kvar så henne kommer vi se mer av. Vi kommer nog sätta hjärtat i halsgropen många gånger och förskräckas över hennes vilda framfart. Det lilla yrvädret är inte rädd för någonting.

Gyttjebad

Mopsar tycks vara särdeles förtjusta i bada gyttjebad. De dras till pölar med riktig geggamojja som magneter. Valparna är inget undantag och jag lyckades fånga Peg när hon precis inser hur kul det är. Kollar man benen på övriga ser man om att hon inte varit ensam i gyttjebadet

Valprus

Valparna sprang, och sen sprang de och sen sprang de lite till. De fick riktiga mopsrus i skogen av ren skär glädje och lycka.

Över stock och stam

Idag gick vi en av våra kortare slingor, som till vår förvåning ändå lyckades bli 5 kilometer lång och ta 2 timmar. Dagens runda gick delvis genom ett område där stormen Alfrida gick hårt åt skogen med väldigt mycket nedfallna träd. Ingen kommer ta hand om de nedfallna träden som ligger utanför vandrigslederna utan de kommer få ligga kvar inom området för att bli en naturlig del av kretsloppet och utgöra naturliga hinder att hoppa över och krypa under för våra mopsar 🙂

Det blev som vanligt en härlig underbar dag i vår fantastiska skog

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under