Pudelmys hos Tripwire

En härlig kväll hos våra grannar och uppfödarkollegor Marianne och Knut, som föder upp toy och dvärgpudel på kennel Tripwire. Vi har varit ute och gått en hel del tillsammans och pudlarna och mopsarna kommer väldigt väl överens. Första gången vi träffades hade vi parkerat våra husbilarna nära varandra inför utställning i Leksand. Persikan var yngre än 4 månader gammal och fick inte följa med in på utställningsplatsen, så då vet vi att det var 8 år sedan 🙂 Vi bor bara några minuters proemnad från varandra och bodde grannar även inne i Vasastan, men då kände vi inte till varandra. Vi fick en underbart god middag och massor av valp- och pudelmys

Småvalparna, 7 veckor gamla

Vi åt underbart god mat och träffade även Foxy, 9 veckor för första gången. Henne var det full fart på och hon lekte mycket med Zorro (svart med tofsar) och Lola (brun) sen somnade hon mer eller mindre mitt i leken tätt tätt intill Zorro.

Det märks tydligt att vi går mot sommar och kvällarna har blivit märkbart mycket ljusare. Pudlarna skulle rastas så vi gick hem till oss, så fick de lite mopslek också. Foxy tyckte mopsarna var lite väl stora och burdusa, men mopsarna och särskilt Zorro blev jätteglada över att träffas igen <3
Tack Marianne och Knut för en härlig kväll <3