Vi har öppnat dagis

Vi har för närvarande inskolning på dagis. Valparna har för första gången fått spendera några timmar i valphagen i vardagsrummet. Där kommer de spendera någon vecka dagtid tills det är dags att komma ut i trädgården. Nätterna får vi fortsätta vara i valprummet än så länge. Från början fick de vara där bara med sin mamma Rosa innan vi släppte in de andra mopsarna i vardagsrummet.

Nyfikenheten tog snabbt överhanden och de började utforska sin nya hage. Efter ett tag kunde vi släppa in resten av flocken i vardagsrummet och det blev riktigt spännande. Inledningsvis med stängd grind till hagen.

Lilla rosa tiken var väldigt nyfiken på de andra och försökte till och med ställa sig på sina små bakben för att nå upp till den öppna grinden.

Cora kunde inte bärga sig utan var till slut tvungen att hoppa in till valparna för att hälsa på dem på riktigt.

Hon var så nöjd över att få vara inne hos valparna, men det tog till hennes stora sorg inte många minuter innan de somnade en efter en. Hon la sig själv och sov precis utanför hagen