Trevligt hundmöte

När vi ser andra hundar i skogen skyndar vi oss oftast att samla ihop alla hundar och koppla dem, men den här gången fick vi höra – det är lugnt, låt de vara. Det visade sig vara en välkänd profil från Täby Hundsällskap som Brasse och jag även mött i ringen för 9 år sedan. Hennes hund, som hunnit bli 12 år var också med idag. Det är så bra och nyttigt för hundarna att inte alltid bli kopplade vid möten utan att de även får hälsa på andra hundar ibland. Det var väldigt tydligt att Cora, som är yngst inte träffat så många andra raser tidigare annat än på utställningar och där hälsar man definitivt inte. Hon var den som var mest osäker men kunde koppla av ganska så snart.

Så här såg det ut för 9 år sedan, då Springer Spanieln blev BIS och Brass BIS 2

Både mopsar och pudlar var glada efter mötet och det blev full fart under tassarna

Vi gick till ett av de vackraste platserna i skogen idag uppe på ett berg med mycket hällar och många olika sorters spännande mossor.

Nere på lägre höjd igen var det de ”vanliga” godisstenarna som var mest spännande. Vi hade bestämt att vi skulle ta en lite kortare promenad idag, men det blev ändå nästan 6 km och två timmar i skogen. Härligt 😀