Härlig höstdag

I morse var det frost ute men till kl 10 när vi ger oss ut i skogen hade det blivit alldeles lagom varmt. 10 grader sa termometern i bilen att det var. Pudlarna far iväg som projektiler över stock och sten, de är vindsnabba men håller sig ändå hyfsat nära hela tiden – i alla fall efter några timmar. Mopsarna hittar stenar att hoppa upp på, det slår aldrig fel – om en hoppas upp. måste de andra också dit 🙂 Det är magiskt vacker i skogen så här års, färgerna är intensiva och det doftar skog trots att det är torrt i markerna

Stilla runt Kärringssjön

Höstfärgerna runt sjön börjar verkligen bli intensiva. Det var vindstilla idag och inte en enda lite krusning på vattenytan.

Den mjukaste mossan

En del av skogen är helt mossbevuxen. Att gå där är som att gå på mjuka moln, magiskt 🙂

Nytt hundmöte

Även idag stötte vi på ett par nya trevliga hundar på promenaden. Idag var det ett par trevliga Japanska spetsar med matte.

Hur långt går vi egentligen?

Vi vet att det är lite kortare att gå på bara ena sidan sjön jämfört med om vi går runt, men hur långt går vi egentligen? Vi har olika appar som ger olika besked 🙂 Gick vi 6,4 eller 7,3 km idag? Den ena appen glömde jag sätta på direkt vi startade, men jag hann nog inte gå några 900 meter innan den kom igång. Nåväl, det spelar ingen roll, vi vet i varje fall att vi njöt för fullt i de 3 timmar promenaden varade 🙂