Ännu fler lyckliga barn och ungdomar

Vi hann inte gå många meter innan vi stötte på de första ungdomarna i skogen. Idag var det en annan skola som hade orientering på schemat. Mopsarna blir lika lyckliga som ungdomarna

Återigen hade vi en helt fantastisk dag och njöt av varje minut

Social träning i skogen

Vi har många gånger mött personer som frågat om vi är ett hunddagis och även berättat att de mött ett hunddagis åt det hållet vi är på väg. Idag mötte vi dem för första gången. Två tjejer med ett tiotal hundar. Vi tror att de normalt sett går samma ”varv” som vi så att vi gått efter varandra. Idag möttes vi för första gången. Det blev lite gap och skrik på mopsarna som inte kan uppföra sig i koppel när de är i flock men annars gick det bra.

Strax efter var det dagens höjdpunkt. En hel skolklass med lyckliga barn som inte ville något hellre än att gosa med hundarna. Tror även att deras lärare uppskattade mötet, för han filmade det hela och var lika glad som barnen.

Video av lyckliga barn och lyckliga mopsar

För att inte möta hunddagiset igen tog vi vägen runt sjön. Vi har undvikit den i sommar då vi vet att det finns orm på en sträcka. Det är också en väldigt mysig del av skogen. Cora och Petronella hittade en bra sten att posera från vid en iordningställd grillplats med stockar.

Hunddagiste hade emellertid haft exakt samma tanke som vi – för att slippa mötas tog de också ”andra” vägen mot den de sa att de skulle gå, så vi mötte dem en gång till på den smalaste delen av stigen. Vi gick upp en bit i slänten så att de kunde passera, det gick bra den här gången också förutom det vanliga gapet och skriket från våra kopplade mopsar. Återigen en härlig dag i skogen

3 comments on “Ännu fler lyckliga barn och ungdomarAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Min dotter (15 år) var inte med i gänget som finns på bilderna men hade mött er innan eller efter. Hon älskar mopsar och ringde mig på jobbet idag och berättade exalterat om mopsmötet i skogen. Finns det någon möjlighet att besöka er kennel trots att man inte ska köpa någon hund? / Undrande mamma

    1. Hej Jenny, självklart får ni hälsa på. Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kennel Westerholmen. Ring så bokar vi in någon dag
      Välkomna