Härliga höstfärger

Tio glada och förväntansfulla mopsar skrek ikapp för att komma ut snabbt ur bilarna på parkeringen och komma in i skogen. Det låter rätt illa när tio stycken gör sin stämma hörd samtidigt – tur att det inte är så mycket folk i rörelse på de tider vi är där. Det singlar ner gula löv lite överallt i skogen nu och på sina platser samlas det på hög. Med lite gotter i handen kan man även lyckas med konststycket att få alla tio mopsarna med på en och samma bild <3

Balanskonst

Vissa stenar kräver sin mops om den vill komma upp och stanna uppe. Älskar minspelet på tjejerna på de här bilderna <3

Hård konkurrens
Mindre hård konkurrens
Här får alla plats som vill få plats

Hoppträd

En promenad i skogen är inte en promenad om man inte hittar lämpliga nedfallna träd att hoppa över

Rullstensåsar

Vår skog är en del av Rösjökilen och på flera håll syns tydliga spår från istiden i form av rullstensåsar med mossbevuxna stenar av olika storlekar. På sina håll kan man gå uppför rullstensåsen mellan stenarna och det är så vackert

Tack för idag