En vecka i skogen

Vi börjar komma tillbaka i vanliga rutiner med våra förmiddagspromenader i skogen efter alla helgerna och allt regnande. Det har varit riktigt härligt men vinterkänslan saknas när det är mer vårväder än någonting annat.

Med Marianne och små och och större pudel

Lilla Helle (brun) och lilla Wolfie (svart) trivs bra i skogen och tycker att mopsarna är bra kompisar. Viva (större svart) far omkring som ett jehu som vanligt, med småttingarna och ibland även mopsarna, ja åtminstonde Cora och Anitha i släptåg

Med Cathrin och mopsarna

Vi gick även med Cathrin och hennes mopsar en dag. Cathrin hade också med sig en liten valp på 4½ månad – hon tyckte det var jättekul med skogen och alla nya mopskompisar.

Mer pudlar

Sen blev det pudlarna igen – Cora och Anitha hade lite extra mycket fart under tassarna idag och hängde med på många ”pudel-äventyr” Lilla Helle bjöd Marianne på pusskalas i skogen och Viva visade hur en riktig skogs-pudel ska se ut, fullt med kvistar i pälsen