Kennelträff, vintern 2020

Äntligen fick vi möjlighet att samla våra underbara valpköpare till kennelträff igen. Alla kullar utom en var representerade och det är fantastiskt kul att se alla samlade <3 Det är så roligt att se vad glada de blir när de träffas igen. Tänk vad kul ett gäng mopsar har som släpps lösa på en yta. Sammanlagt samlades 12 mopsar och en Kerry Bluevalp med sina familjer.

Mopsar och barn

Alla vet vi hur mycket barn och mopsar älskar varandra. Alex och Elvira underhöll mopsarna som var överlyckliga.

Årets lektant

Förra året tog Marcus hem titeln årets lekfarbror när han fick alla mopsarna med sig när han sprang öven hindren. I år blev han utmanad av Anna som tog hem den titeln. Det var inte bara hopp, det var även slalom och nästan alla hängde på.

Mopsrejs

Ingen mopsträff är komplett utan ett riktigt mopsrejs. 10 mopsar tävlade i tre heat och ett finalheat mellan vinnarna i grundomgångarna. Det finns bara en regel – snabbast hela vägen fram till matte, husse eller familjen.

Heat 1
Först ut var titelhållaren från 2018 – Majken, som tävlade tillsammans med Henry och Alice. Majken var blixtsnabb och hade fullt fokus på matte, medan Majken och Henry var lite mer nyfikna på varandra inledningsvis.

Heat 2
Tre av kullsyskonen från Te-kullen hamnade i samma heat. Pärlan vann, Molly kunde inte riktigt bestämma sig för vilken väg hon skulle springa och Nellie tyckte det var godare godis hos kullsyskonen

Heat 3
Bamse, Dunder, Nicke och Gittan deltog i tredje heatet. Gittan var snabbast ut men fick syn på Stefan och tog en lov förbi honom innan hon hittade rätt. Dunder vann tredje heatet och gick vidare till finalen.

Finalen
Majken, Pärlan och Dunder hade kvalificerat sig till finalen. r mycket fokuserade mopsar som visste exakt vart de skulle. Det blev Majken som tog hem segern och titeln ”Snabbaste Westerholmaren” även i år. Grattis Majken

Priser från Agria

Agria hade skänkt priser och vi fyllde på med lite Agria-saker som vi hade hemma, så att alla mopsar kunde få med sig en egen sak hem. Majken var först ut att välja och hon valde ”Vilket Hundkaos” spelet om hundar med Anders Bagge. Alla mopsarna fick även en egen godispåse

Tack för idag

Två timmar är ganska så lagom för en träff inomhus och några tog slut alldeles <3
Vi vill tacka alla våra valpköpare som gjort detta till en så lyckad och rolig dag. Ett särskilt tack till familjen Rylander, som tog med sig en flaska bubbel till oss <3
Vi ser redan fram emot nästa träff!