SMHI och YR, ni hade fel

Det började duggregnade på väg till skogen och jag var inte riktigt klädd för ett rejält regn så jag kollade båda apparna för att se om jag behövde hämta regnjacka. Båda informerade om att det skulle vara mulet, men ingen nederbörd. Då var det lugnt tänkte jag och säkert snabbt övergående, inne i skogen känner man ändå inte av lite duggregn så mycket.

Nya inställningar på kameran

Jag är både nöjd och missnöjd med nya telefonen, som jag köpte på grund av att kameran skulle vara så bra. Det blir nästan alltid för ljusa bilder som jag måste redigera och tona ner, så även idag. Ibland är skärpan superbra men rörliga bilder blir så gott som alltid suddiga. Nya inställningen i PRO-läge var kanske lite lite bättre, men inte mycket. Jag vill helst bara behöva klippa ner bilderna och vara nöjd så. Mossan och naturen på bilderna här är i verkligheten intensivt grön och oerhört vacker 🙁

Tog en liten paus vid sjön

När vi kom fram till Kärringsjön hade regnet ökat och vi tog en liten paus under väderskyddet, men det dröjde inte lång tid innan regnet lättade och vi vågade oss ut och ner till sjön.

På andra sidan sjön

När vi hunnit så långt som till andra sidan sjön hade regnet upphört helt, men det var bara en liten paus innan det satte igång igen. Vi var blöta men nöjda när vi kom hem 🙂