Våren är här

För bara några dagar sedan låg snön ganska så tjock på tomten och det var rejält kallt. Idag kom våren på riktigt och vi öppnade upp hela tomten för mopsarna från vad vi kallar ”vinterhagen”. Vilken lycka – så mycket spring i benen för alla

Herre på täppan

Den stora stenen som är placerad uppe på platån är bra för att både leka herre på täppan, tafatt och till att använda som ”spanarsten”.

Rosas spanarsten
Rosa anser att man kan se allt från stenen och hon vaktar sina domäner från allt som kan tänkas röra på sig utanför. Med jämna mellanrum flyger hon av stenen som skjuten ur en kanon, slänger sig nerför backen och kommer tillbaka som en bumerang.

Branta backen

Branta backen är fortsatt en favorit hos alla valpar. Kräver såväl balans som mod och styrka

…men leka, det kan man göra överallt

De var överallt

Varenda liten vrå av tomten undersöktes i flygande fläng. Få hade tid att stanna upp när de fanns så mycket att göra och upptäcka. De enda som hann stanna upp och spana lite var halvsystrarna Anitha och Cora. Prognosen ser bra ut för fortsatt vår <3