Snön är tillbaka

Vi har haft rejäl vårkänning några dagar och riktigt njutit av värmande strålar från solen. Redan igår kväll var det kallt ute och i morse var det vitt av snö. I början av promenaden är det alltid samma sten som ske bestigas. Anitha och Cora är proffs, men även Sonja och Sigbritt börjar lära sig, men de är lika snabba upp som ner

Många stenar blir det

Det blir en hel del stenar under en promenad

Även pudlarna har lärt sig att det ger utdelning att hoppa upp på stenar, men de är sällan särskilt uthålliga utan om möjligt ännu snabbare ner igen än valparna. Här ser man ändå Foxie och Helle – Helle som högljutt klagar över att det går för långsamt med belöningen 🙂

Gotter eller harpluttar

Frågan är vad som egentligen är godast, om det är gotter eller harpluttar – tror det råder delade meningar om det hela 🙂

Spring i benen

Sigge och Sonja sprang iväg en liten bit tillsammans med pudlarna – de är verkligen snabba och tycker det är så kul att springa tillsammans. Sonja var tillbaka innan jag hann starta telefonen men några bilder hann jag med på Sigbritt och Helle

Lite för modiga

Ibland får man hjärtat i halsgropen när småttingarna ska upp bland klippblock som inte känns helt säkra för dem. Som tur är lyssnar de och tar sig ner på lite mer lagom höjd, phew

Från början gick det lugnt till…

…sen var det mopsar och pudlar lite överallt, bortsett från Cora, Anitha och Helle som höll sina positioner. Mot slutet tröttnade även Cora när hon såg att Sigbritt tog plats bredvid Anitha