Pori International 2018

Äntligen! I slutet av juli är det äntligen dags för årets första utställning. Pori internationella och Clodagh Fallon som domare. Hon har gillat våra hundar i Finland tidigare så vi är förhoppningsfulla över att hon även ska tycka om våra egna. Men det var en väldigt ringrostig matte som inte riktigt kunde förmedla vad hon ville mopsarna skulle göra. Rosa blev tredje bästa tik men som tur var höll Päivi och Anton fanan högt och slutade som BIR, Bäst i rasen och kennel Westerholmen blev Bästa uppfödargrupp i konkurrens med två andra fina uppfödargrupper.

Sa vi att det var varmt? Solen brände från en klarblå himmel utan tillstymmelse till skugga. Vi kunde inte ha tälten vid ringen utan de fick stå en bit bort. I väntan på finalerna efter bedömningen somnade matte mitt på gräset inne i tältet

Finalerna började strålande med att Anton blev BIG 2.

Uppfödargrupper är stort i Finland och det är alltid oerhört många grupper med, 30-40 grupper är inte ovanligt på vanliga nationella och internationella utställningar så vi blev oerhört stolta och hedrade av att bli BIS 4 för domare Kari Järvinen, en mycket respekterad och högt ansedd domare i hela världen.