Mikkeli International 2018

Päivi och Risto samt Mari, som har Betty bor alla i Mikkeli, så det är lite speciellt med internationell utställning på deras ”hemmaplan”. Det hade blivit domarbyte sedan vi anmälde och nya domaren var Jadranka Mijatovic. Jadranka hade vi träffat i Budapest några år tidigare och hon var då väldigt förtjust i Brasse och Persikan. Vi hade aldrig ställt för henne så det var spännande att se vad hon skulle tycka om våra mopsar som domare. Det började med att Anton blev Bästa hane 2 med r-CACIB. Maris tik Justiina, blev bästa veteran

Anton <3

På tiksidan vann Ninzi, med cert och CACIB, Anitha blev Bästa tik 3 med r-cert och Rosa Bästa tik 4. Vi fick hjälp av Tinja och Mari att visa tikarna. Även idag blev vi bästa uppfödare

Westerholmen-fest

I väntan på finalerna bjöds vi på överraskningsfest. Det började med att en tårta levererades av Tinja

Sen dukade Päivi, Mari och Risto upp till surprice party. Tiina Repo, Tinja och hennes mamma Pirita, som var den som bakat tårtan, kom samt Toni och Noora och fler som jag inte vet namnet på. Vi var överväldigade över all omtanke och all god mat som förberetts

Vi fick inga placeringar i finalerna, men vilken fantastisk dag vi hade