Heinola, Nationell utställning

Strax efter det att vi slagit oss ner vid ringen började det regna. Det regnade mer och mer, så pass att domaren gjorde en paus tills det började lätta lite. Vi satt och kurade under ett parasoll för inte heller idag passade det att sätta upp tält på travbanan.

Återigen fantastiska resultat

Dagens domare var Tuula-Maija Tammelin och även idag fick vi fantastiska resultat. Anton och Ninzi bytte plats med varandra, så Anton blev BIR och Ninzi BIM. Anitha vann juniorklassen med CK och blev Bästa tik 2. Rosa var tvåa i Championklass med CK men blev oplacerad i Bästa tik. Även idag blev vi Bästa uppfödare.

B I S – Uppfödare

Till finalerna skulle börja hde det hunnit bli ordentligt varmt igen och sanden gjorde det hela nästan ännu varmare. Anton blev visserligen oplacerad i gruppfinalen, men vår uppfödargrupp blev BEST IN SHOW!!! Det var oerhört många grupper till att börja med och oerhört många fina grupper . Det kändes nästan overkligt när speakern roppade upp ”mopsi” som vinnande grupp. Den som dömde uppfödargrupperna var Paavo Mattila.

Fantastisk dag med fantastiska resultat

Vilken helg vi haft – igen. Vi nyper oss i armen och tror knappt det är sant. Underbart att få umgår med Päivi och Risto en hel helg igen.