Kouvola, nationell utställning

Varmt, varmt, varmt och väldigt trångt på travbanan i Kouvola där utställningen hålls. Ringarna är placerade ute i sanden på själva travbanan, men det är ingen idé att sätta upp något tält, för gräsmattorna i mitten når man bara till på vissa ställen så det blir för lång att gå. Tur att vi har våra silverdukar med som ger lite skugga. Päivi och Risto kommer med Anton strax efter det att vi är på plats

Dagens domare är Björn Einarsve och först ut är Anton som slutar som bästa hane med en väldigt fin kritik. Därefter Anitha som får en exellent och slutar som tvåa i klassen. Ninzi Vinner unghundsklassen med excellent och CK och Rosa blir tvåa i championklass.

BIR & BIM

Vi fick fantastiska resultat med Ninzi som BIR och Anton BIM, Rosa blev Bästa tik 3 och vi blev Bästa uppfödargrupp

Finalerna

Ninzi blev oplacerad i Grupp 9 men vår uppföragrupp blev BIS 4 av ett enormt stort antal uppfödargrupper, så det kändes fantastiskt kul