Brasse

Brasse – Puggens Wester, född 2009.

Brasse var vår första gemensamma hund och vår första mops. Vi hade inga andra planer än att ha honom som en ren sällskaps- och familjemops. Han fick oss på andra tankar i och med att han började sin utställningskarriär med att bli Best In Show (BIS) som valp på Österbybruks internationella utställning. Med Brasse blev det väldigt mycket utställningsträning för både matte och hund. Brasse är en riktigt mysfarbror som gillar soffan lika mycket som skogen. Genom åren har Brasse visat sig vara en alldeles utmärkt jakthund för allt från vågor, fåglar, snöskotrar, bilar och allt annat på hjul. Möter vi rådjur i skogen höjer han däremot inte ögonbrynen

Hälsa:

  • Patella 0/0
  • PDE N/N

Meriter:

  • Internationell champion
  • Svensk champion
  • Finsk champion
  • Dansk champion
  • Svensk veteranvinnare-2017
  • Semifinalist Puppy of the Year 2010
  • BIS valp, Österbybruk internationell utställning 2010
  • Crufts kvalificerad