Årets första bad!

Våra mopsar brukar inte benämnas som badkrukor och bada bland isflak är det fler som gjort. Årets första (o)frivilliga bad stod lilla Cora för. Ett kärr som sträcker sig upp över stigen hade is precis under vattenytan och Ninzi gick dit för att dricka. Cora hängde på men såg mig fortsätta stigen fram på andra sidan och tänkte gena tvärsöver

…men isen under vattnet höll inte och hon upptäckte snabbt att det var riktigt djupt och kallt…. Ninzi, som är lite rädd om att blöta tassarna undrade till en början vad hon höll på med men sprang sedan snabbt runt

Även Cora insåg efter ett tag att hon var tvungen att backa och gå runt. Men vid nästa pöl var hon nästan i igen 🙂 vet inte om det var vattnet eller gräset som lockade den lilla damen

Resten av promenaden förflöt som vanligt i full galopp över stock och sten för att komma först till nästa godis-sten