Nya omslagsbilder

Då var det dags igen att lägga till nya omslagsbilder. Det är kul att gå igenom gamla fotografier vi har på våra mopsar i olika miljöer. Det väcker fina minnen till liv!

Dunder, den utslagna busvalpen

Våran älskade lille Dunder! Utslagen på köksgolvet hemma hos farmor. Efter att ha varit utlånad i ett år är han nu åter hemma hos farmor. Han är en lugnpojke som älskar alla. Glad, positiv och pussig.

Färgglada säkerhetsmedvetna mopsar!

Persikan, Dunder och Brasse gör sig redo för båttur hem från landet. Att åka båt är något de gillar. Speciellt Persikan spanar efter sjöfågel och flygplan. Har hon tur så få hon span! Brasse är mer intresserad av att läsa sjökort.

Mops på Tallin!

Brasse, Persikan och Carmita på torget i gamla stan i Tallin. Vi var där en helg på hundutställningen Tallin Winner Show. Fina mopsar och vi hade fina dagar och resultat!

De tre musketörerna!

Brasse, Dunder och Persikan under en härlig skogstur i Såstaholm! De äslakr att få springa lösa i skog och mark! Alltid full fart med mycket skoj och bus.

Hungriga mopsvalpar!

Hungriga små valpar äter disciplinerat ur varsin matskål. Det är valparna i vår första kull, Ginkullen!

Familjeträff på Stora Stockholm!

Familjeträff på en av Sveriges största hundutställningar! Stockholms Hundmässa lockar hundar från hela världen och vi brukar alltid vara där med ett antal av våra mopsar och vår egen uppfödning. En härlig dag med mycket hundar!

Valpposering!

De var egentligen flera i kullen, men någon låg nog och sov i ett hörn eller hade andra viktiga saker för sig. Dessa fyra valparna är från vår första kull, Ginkullen. Det är något speciellt med mopsvalpar!

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under