Porträttfotografering

3 dagar gamla och redan dags för första portträttfotograferingen. Det är inte jätteenkelt med små hala valpar som absolut inte vill vara varken fasthållna eller vara stilla. Småvalpar är som små hala tvålar att hålla i vilket inte gör det hela enklare.

Rosa förtsätter att vara en helt fantastisk mamma. Hon ligger med sina små valpar i princip hela tiden och vill ogärna gå ut från rummet. Minsta kvirr från en valp som vänder sig eller råkar ha kravlat åt fel håll påkallar hennes omdelebara uppmärksamhet. Samtliga ökar stadigt i vikt

1 comment on “PorträttfotograferingAdd yours →

  1. Godmorgon Rosa och valparna. Så fantastiskt söta dina små diamanter är Rosa. Jag förstår att du inte vill vara ifrån dem ♥️ en sådan mamma skulle alla ha.
    Många pussar till er alla fem 😘😘😘😘😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *