Mjölkbaren är öppen dygnet runt

Rosa är en fantastisk mamma som mer än gärna sover i valplådan med sina småttingar. Varje gång jag vaknade i natt och tittade ner i lådan så pysslade hon med sina valpar eller också så låg de och åt – alla hade nog somnat mitt-i-maten mer än en gång men det var skönt att se att hon tog så väl hand om dem.

Dagen har förflutit lugnt och men vid vägningen fick jag nästan en smärre chock, alla hade gått upp väldigt mycket i vikt, men allra mest lilla fröken Rosa. Jag vägde till och med om henne, för att se att det verkligen stämde att hon ökat hela 26 gram det första dygnet till hela 240 gram. Det tidigaste någon vägt så mycket i någon av våra tidigare kullar har varit på fjärde dygnet.

Dagen har förflutit som natten, de har sovit och ätit om vartannat. Rosa somnar mer än gärna inne i valplådan tillsammans med sina små, hon vill knappt lämna den och vi får övertala henne att komma ut ibland.

Prenumerera på Westerholmen.se

Längst ner till höger hittar du en knapp där det står ”Prenumerera” Gör det! Missa inga nyheter eller inlägg