Härlig skogspromenad

Skogspromenad

Äntligen kom vi iväg ut i skogen med Cathrin och våra mopskompisar från P’Zazz kennel. Mopsarna njöt av varje varje sekund och sprang åttor runt oss av ren glädje. Cathrin och jag tyckte det var i varmaste laget då vi hade klätt på oss lite för mycket båda två. Till vår stora glädje hade blåbären kommit, goda, men väldigt små vilket inte är så konstigt då det varit väldigt torrt.

Brasse

Brasse kändes väldigt pigg och glad och är helt klart på bättringsvägen efter att ha drabbats av så kallad Old dog disease i påskas. Det är så skönt att han blivit så pass mycket bättre, och vi tror att simträningen varit väldigt bra för honom, men vi vet också att det kan ta upp till ett helt år innan han är helt återställd.

Naturliga hinder

Vi hittade ett nedfallet träd som alla mopsarna tyckte det var kul att hoppa över, somliga (läs Peg) flera gånger 🙂 Det blev lite suddiga bilder, om det berodde på värmen eller att mopsarna var så snabba ska vara osagt