Återträff för 12-veckorsvaccination

När valparna blev 12 veckor gamla hade vi en liten minikennelträff, eller vaccinationsparty om man hellre vill kalla det så 🙂 Alla fyra valparna kunde komma så vi bjöd in veterinär Monica Stavenborn. Valparna och våra vuxna skulle vaccineras och så var tre patellaundersökningar inbokade. Valparna fick komma ett par timmar tidigare för att hinna leka av sig ordentligt innan Monica kom.

Roligt att träffas

Det är alltid lika roligt att se när valpar kommer tillbaka. De är lite ängsliga ungefär en halv minut och visar de vuxna att de bara är valpar, sen far de upp och röjer som om de aldrig varit hemifrån. Det är uppenbart att de känner igen varandra och att de tycker att det är väldigt roligt att träffas. Även valparnas nya familjer tycker att det är kul att träffas och lära känna varandra.

Mycket bus och lek

Vi hann med lite fika och valparna lekte som aldrig förr

Vaccinationer och patellaundersökningar

Efter det att valparna lekt ett par timmar kom Monica med sin veterinärväska. Alla valparna fick sin 12-veckorsvaccinering och gavs möjlighet att ställa frågor till Monica. Även våra egna hundar fick påfyllning av vacciner.

Anitha, Gittan Alice blev även patellaundersökta och samtliga fick godkänt utan anmärkning eller 0/0 som det ibland skrivs.