Varmt och fuktigt

Över 20 grader varmt och med en luftfuktighet som kändes som den låg över 100% blev det ingen direkt rask promenad i skogen – i varje fall inte för Cathrin och mig, men mopsarna tycktes inte märka så jättemycket av värmen. Men vi hade gott om vatten med och tog många drickapauser. Det finns fortfarande ingen grundvatten utan det är torrt som fnöske i alla kärr och bäckar

Ollie hade hoppat upp på en sten och stod i solstråle alldeles själv, Cathrin försökte ta ett foto på henne vilket resulterade i att alla försökte fotobomba, så det blev inte så mycket till finfoto på Ollie <3

Hoppträd

Stormen Alfrida har lämnat många bra hoppträd i skogen till mopsarnas stora glädje, här är ett av många

Svamp och mossa

Det var gott om svamp, men matsvamp hittade vi inte idag. Bara en enda liten ynka kantarell och den hade nog någon annan redan hittat före mig, för den låg lös i mossan, det var bara att lämna kvar den. Mossan är däremot vackrare än någonsin nu när det är så fuktigt.