Vem är vem i skogen?

Nästan alla mopsarna ska vara med att trängas på stenarna när vi går i skogen, de som är kvar på marken är oftast ”pensionärerna” Brasse och Ollie. De hoppas bara upp ibland. Det kan vara svårt att känna igen alla och skilja alla åt, men här gör vi ett försök. Våra egna mopsar har alltid selar på sig i skogen och alla har varsinn färg, Cathrins är lite svårare, men just nu är det tre av Cathrins mopsar som är med på promenaderna. Ollie, som är 11,5 år är väldigt vit i ansiktet, Petronella har ibland rosa halsband och är den som är med mest på godisstenarna och slutligen Milla som är med på stenarna ibland.

Färger på selarna:
Brasse – blå sele
Rosa – rosa sele
Ninzi – grön sele
Anitha -. röd sele
Cora – lila sele

Ollie i dubbel upplaga

Kung Brasse

Bråttom bråttom

Ibland måste de bara lukta på något som luktar alldeles speciellt gott och då kan de komma på efterkälken. Då kan det gå undan när de ska försöka komma ikapp. Brasse springer så att öronen fladdrar <3

Tack för idag skogen

1 comment on “Vem är vem i skogen?Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.