Ny stig igen

Tjejerna blir alltid lika glada över att träffa varandra på våra skogspromenader och de har alltid lika bråttom till första godisstenen 🙂 De trängs och knuffas för att få plats.

Pug Head Tilt

Lite längre in i skogen finns en lite större sten där alla fick plats. De satt och vred på sina huvuden som söta små ugglor, eller med Pug Head Tilt som det även brukar kallas.

Ny del av skogen

Ganska nyligen hittade vi en ny stig att gå. Då hade vi inte tid att utforska den närmare, men det hann vi idag. Det var ganska besvärlig terräng på sina håll och flers träd som fallit över stigar somsedan var svåra att hitta tillbaka till. Det blev ändå ganska glest med träd, mer stenar och vacker mossa. Hade vi fortsatt hade vi nog hamnat på en av de högst belägna punkterna i skogen, men vi valde en annan stig som vi anade skulle ta oss till våra vanliga stigar vilket den gjorde. Mopsarna tyckte det var jättekul att utforska en ny del av skogen där de inte varit tidigare.

Bästa gänget Hökaränget

Tillbaka på våra invanda stigar satte hela gänget iväg efter en fågel. När de kom farande tillbaka emot oss påminde de om de där skidåkarna i Sällskapsresan som for fram i puckelpisten som jehun 😀 sen var det skönt att svalka sig i lite lervälling – alla var där, men bara Cora som fastnade på bild.

Det blev en del fågeljakt idag, även inne i Mossiga skogen var det fåglar som härjade som mopsarna blev nyfikna på

Helikopterjakt

En helikopter hovrade över oss och flög fram och tillbaka flera gånger till mopsarnas stora glädje. Så lågt att vi nästan trode de tänkte landa på en äng i närheten. Vi är övertygade om att de skulle försöka fånga den OM den skulle försöka landa i mopsarnas närhet – vilken syn!

Drygt tre härliga timmar blev det i vår skog idag – så härligt 🙂

1 comment on “Ny stig igenAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Åååå vilken vacker skog ni har o underbart för de små o hitta nya stigar o framför allt kullar 👌😍
    Sen är ni riktiga lyckostar som kan ta så fina foton 😍👌❤️❤️❤️