Morgonprommis med pudlarna

8:30 sågs mötte vi Marianne och pudlarna på parkeringen. En härlig morgon med strålande solsken men det var nog fortfarande minusgrader ute. Zorro hängde på Cora och Anitha upp på första godistenen och stannade längre än en nano-sekund för ovanlighetens skull 🙂

Uppe på rullstensåsen

Det är väldigt vackert uppe på rullstensåsen öster om Kärringsjön. Stigarna försvinner i intet här och där men det tar nog inte lång tid innan vi gjort nya. Det finns även områden uppe på åsen vi har kvar att utforska.

Vacker natur även väster om Käringsjön

Även väster om Kärringsjön finns nästan magiskt vacker natur. När man kommer till dessa öppna hällar kommer man från ett område med stigar som slingrar sig nära alsumpmark och som är ganska mörkt. Då är det härligt att komma upp på höjden och mötas av dessa vackra mossor.

Mörtsjöängen

Vid Mörtsjöängen märkte inte Brasse att vi hade sväng av uppför berget utan var på väg rakt fram mot Mörtsjöslingan i full kareta. Han har sitt nättäcke från Back on Track på sig när det är minusgrader för att hålla musklerna varma under hela promenaden. Anitha satt uppflugen på en sten och tittade ner över ängen där Brasse ångade på. Även pudeln Lola undrade vart Brasse var på väg 🙂

Lite vilse

Vi bestämde oss för att gå en lite annorlunda väg hem och lite vilse måste man nog gå varje dag, men ingen större avvikelse. Nya appen Run-Dogo är riktigt kul att hålla koll på var man varit.