Lite frostigt

Härligt krispigt vinterväder med någon enstaka minusgrad och frost. Alla ”vattenhål” har frusit och isen har lagt sig på dem. Jag har införskaffat ny mobil och testade att fota med den för första gången. Testade lite olika funktioner varav några fungerade bättre än andra 🙂

9 glada mopsar

Cathrin och jag hade 9 mopsar med oss idag. Vi försökte få till en bra bild på alla 9 samtidigt, vilket inte är det enklaste. Men vi gjorde tappra försök, vilken bild gillar du bäst?

Stenstoder

Att hoppa upp på stenar är alltid en höjdpunkt och oavsett var vi är jagas stenar, men ibland blir det för trångt, då vill inte alla vara med. Sen blev det full fart till ängen nedanför, som för dagen var alldeles frostnupen, och sedan vidare för att hitta nya stenar.

Vacker (god?) mossa

Cathrin skulle plocka mossa vilket inte är det enklaste tillsammans med 9 mopsar – jodå de smakade, särskilt Cora, hon anser att allt som kommer från en människohand är ätbart

Spring i benen

Man kan tro att mopsarna bara sitter på stenar eller tigger, men de har mycket spring i benen också. Det är bara så mycket svårare att få med på bild. Kanske kan nya mobilen göra att det blir enklare när jag väl lärt mig funktionerna

Våra små solstrålar

Rosa, Anitha och Cora hittade en sten där solen föll ner rakt på stenen genom den täta skogen bakom <3