Första snön

Igår regnade det precis hela dagen och det fortsatte i natt och på förmiddagen. Strax före lunch förvandlades regndropparna till små snöflingor och när vi kom ut i skogen var det märkbart ljusare. Vi träffade en nyfiken hund i skogen idag, men han tyckte det blev lite mycket med 9 mopsar som for omkring

Extra pigga av snön

Mopsarna är alltid pigga och glada, men de fick kanske lite extra spring i benen av det lilla lagret av vit pudersnö

Brasse går sina egna vägar

Brasse hamnar så gott som alltid sist. Han måste lukta på allt och självklart pinka minst två gånger så att det inte råder någon tvekan om vem som varit där. Han går alltsom oftast egna små genvägar som ingen annan tar, men som han går varje gång vi passerar några särskilda ställen i skogen.

Kul i snön

Cora försökte få igång de andra att leka lite när hon klättrade upp på en hög sten. Men hon fick vara herre på täppan alldeles själv. Mera lek blev det, men inget som fångades på bild