Tillräckligt kallt för golfbanan

Äntligen har vi fått lite minusgrader så att vi kan gå på golfbanan igen. Det har varit blött och svampigt i marken så länge nu så det här var riktigt efterlängtat. Solen lyste med sin frånvaro och det blåste kalla snålvindar, men det spelade ingen roll 🙂

Utsiktsplats över Vallentunasjön

Det var rena rama släktträffen bland mopsarna på promenaden. Persikans tre döttrar Rosa, Lilian och Anitha var med samt kusinerna Ninzi och Cora

Rosa, Anitha och Lilian i mitten, Rosas dotter Ninzi längst till vänster och Lilians dotter Cora längst till höger <3

Genom skogen till nästa öppna fält

Det blåste kallt, men det var ändå härligt med de fina öppna ytorna och vacker utsikt.

Vad finns på tee?

Vad finns det för något att mumsa på uppe på tee? Kan det vara harpluttar? Vi gissar på det, det finns det gott om på hela golfbanan. Brukar vara den enda lämningen efter vilda djur, men idag såg vi dessvärre ett par ställen dit vildsvinen hittat.