Besök av Anna och Nellie

Idag följde Anna och lilla Nellie med till skogen. Nellie kommer från Te-kullen som föddes i somras och heter Westerholmen Silver Needle i stamtavlan. Det var verkligen full fart från början till slut, upp och ner på stenarna, för det är förfärligt svårt att sitta stilla. Det är så kul att få se hur valparna utvecklas <3

Nellie och morfar Brasse

Nellie är dotter till Izak och Rosa och Brasse är morfar. Nellie tyckte även att det var kul att leka med morfar <3

Full fart över stock och upp på sten

Lilla Nellie hängde på sina äldre släktingar utan problem och lärde sig snabbt hur man skulle hoppa över stockar och upp på stenar. Nu är Nellie van vid att vara ute i skog och mark men det är ändå lite annorlunda att hänga med släkten och göra som de gör.

En liten paus

En liten paus är ganska så skönt ibland, tiden går fort när man är i skogen och helt plötsligt har det gått flera timmar fast man precis kom dit. Det ger även läge för lite extra mopsgos 😀