Allmänt fotokaos

Det är inte alltid helt enkelt att fota flera hundar samtidigt. Idag blev det mer kaosartat än vanligt med pudlarna och mopsarna. Pudlarna gäller att fånga i sekunden och Lilian är inte heller van att stanna uppe på stenar. Det slutade med att Rosa, Anitha och Cora tittade lite överseende på de andra 😀

Mor och dotter

Lilian är hemma över datumet hon skulle ha valpar. Dessvärre är vi rätt säkra på att hon gått tom. Det är ändå kul att få hänga med Prinsessan Lilian och se Cora ihop med sin mamma <3

Fullt röj

Det var allmänt röj på både mopsar och pudlar hela promenaden. Även på Wolfie och Anitha som varit på ringträning tidigare på dagen. Vi brukar ju oftast gå i skogen tidigt på morgonen och det är härligt att det nu går att vara i skogen även lite senare på eftermiddagen. För ett par veckor sedan hade vi kanske inte hittat hem vid den här tiden. Några sekunder hade vi även turen att fånga på film 🙂