Efter stormen/stormarna

Det har blåst och stormat mycket sista tiden så vissa dagar har det inte gått att gå i skogen och andra dagar har vi fått  hitta nya vägar eller krypa genom hinder. Det första hindret vi märkte när vi kom ut efter Ciara var dessa nedfallna träd som det bara var att krypa under. Det var ganska otillgängligt terräng åt ena hållet, som vi ändå testat ett par gånger, men idag kröp vi under igen 😀 åt andra hållet ligger de ner i ett kärr, så det är inte heller ett alternativ

”Bästa svängen Hökarängen”

Minns ni skid-dårarna i Sällskapsresan ”Snowroller”? De lever vidare i pudlarna. De brukar komma farande från ingenstans och bara virvla förbi, de fullständigt flyger fram <3 För mopsarna är det viktigt att posera och ibland försöker de hänga på, men de har ju av förklarliga skäl inte samma fart i kroppen. De spriner oftast i sin egen takt i stället 🙂

Knakar i träden

Idag blåste det egentligen lite väl mycket för att det skulle vara helt bekvämt att gå i skogen. På sina håll var det ok, men på andra platser knakade det ordentligt. Framförallt bland träd som bara fallit delvis och fastnat lite på vägen ner. Jag gissar att vi har några nya hinder i morgon om det inte mojnar snart.

nor